Welkom terug behandeling – De kroonbehandeling na de corona lockdown

Na de corona stop ben ik ontzettend blij dat ik weer behandelingen mag geven.

Speciaal om dit te vieren heb ik een welkom terug behandeling gemaakt.
Omdat iedereen toch stress heeft ervaren in deze tijd en dit de huid niet ten goede is gekomen vind ik het leuk even extra de tijd en aandacht te nemen voor jou en voor je huid. Zodat ik een uitgebreide en op maat gemaakte behandeling kan toepassen.

Even weer een nieuwe start met een uitgebreide intake, wat zijn jouw behoeften op dit moment? En wat is de behoefte van de huid? Ik stem de behandeling speciaal op deze factoren af met krachtige ampullen en speciale maskers, eventueel nog een bindweefsel massage of juist liever even een ontspanningsmassage voor het gelaat. Net wat nodig is.
Ik kijk er naar uit om je (weer) in de stoel te mogen ontvangen.

Laat je verrassen door deze op maat gemaakte behandeling

Prijs welkom terug behandeling

Welkom terug behandeling

95,-