Welkom terug! – Persoonlijke behandeling incl. fruitzuurpeeling

Na de corona stop ben ik ontzettend blij dat ik weer behandelingen mag geven.

Speciaal om dit te vieren heb ik een welkom terug behandeling gemaakt.
Omdat iedereen toch stress heeft ervaren in deze tijd en dit de huid niet ten goede is gekomen vind ik het leuk even extra de tijd en aandacht te nemen voor jou en voor je huid. Zodat ik een uitgebreide en op maat gemaakte behandeling kan toepassen.

Even weer een nieuwe start met een uitgebreide intake, wat zijn jouw behoeften op dit moment? En wat is de behoefte van de huid? Ik stem de behandeling speciaal op deze factoren af met krachtige ampullen en speciale maskers, eventueel nog een bindweefsel massage of juist liever even een ontspanningsmassage voor het gelaat. Net wat nodig is.
Ik kijk er naar uit om je (weer) in de stoel te mogen ontvangen.

Laat je verrassen door deze op maat gemaakte behandeling

Voor de maand maart en april verzorg ik de behandeling inclusief fruitzuur peeling met een vitamine C peel off masker.

Dit is een volledig persoonlijke huidbehandeling met een oppepper voor de huid. Geniet van de persoonlijke aandacht, ontspanning en als resultaat een stralende huid.

Acerola Vitamin C Mask is een regenererend peel-off masker dat het natuurlijke regeneratieproces van de huid stimuleert. De vermoeide, futloze huid wordt geactiveerd en de stevigheid bevorderd. Vitamine C stimuleert het collageen en verstevigt de huid van binnenuit. Dankzij de bijzondere voedende eigenschappen van alginaat wordt de huid doeltreffend gehydrateerd. Het resultaat: een verkwikte en stralende huid!

Prijs welkom terug behandeling

Welkom terug behandeling

95,-