Voorjaarsschoonmaak van de huid

We konden al heel even aan het voorjaar proeven en wat was dat heerlijk! De voorjaarskriebels, de eerste zonnestralen, knopjes aan de bomen, bloemen gaan weer bloeien en de voorjaarsschoonmaak.

Maar doe je eigenlijk ook aan de VOORJAARSSCHOONMAAK van de huid?

Als er iets in het voorjaar een mooie behandeling is het fruitzuurpeeling wel!! Deze behandeling geeft het mooiste resultaat in kuur verband van 4x. De fruitzuurbehandelingen zijn afgestemd naar jouw huidtype met voor jou optimaal werkende ampul en collageen vliesmasker.

 

Wanneer een fruitzuurpeeling?

Het voorjaar is het beste moment voor een fruitzuurpeeling. De winter maakt de huid wat valer en grauwer. De kou buiten en de verwarming binnen zorgen voor een vochtarme huid. De celdeling verloopt wat trager en dit zorgt voor een dikkere verhoorning van de huid waardoor de huid minder goed producten kan opnemen.

 

“Fruitzuur is een combinatie van glycolzuur, appelzuur, citroenzuur, wijnsteenzuur en salicylzuur”

Lagen overtollige huidcellen kunnen echter worden afgebroken en verwijderd met behulp van fruitzuren. Zo wordt de laag dode huidcellen dunner en vindt een voortdurende verbetering van de conditie van de huid plaats.

Waarom een Fruitzuurpeeling?

 

  1. De bovenste verhoornde huidcellen worden verwijderd, de huid schudt haar grauwsluier af en wordt zichtbaar zachter en frisser
  2. Fruitzuurpeeling stimuleert de celdeling, hydrateert en zorgt voor een zuiver en helder huidprofiel.

Met deze behandeling zorg je voor frisse nieuwe huidlagen wat een een fijne voorjaarsschoonmaak voor de huid is na de winter maar juist voor de zomer want tijdens de zomer is deze behandeling wat minder geschikt i.v.m. met blootstelling aan de zon. Wel zal bij deze behandeling altijd een SPF geadviseerd worden als bescherming voor de huid.

Het voorjaar is het beste moment voor een fruitzuurpeeling.

You might also like