Voorjaar seizoensbehandeling – Superfruit Vitamin Skin Treatment

Droge en trekkerige huid van de winter?

Tijdens de wintermaanden krijgt de huid veel te verduren: kou, wind, sterke temperatuurwisselingen met een trekkerige, droge huid tot gevolg. Het einde is in zicht, Mariëlle laat je weer een stralende, frisse teint tevoorschijn komen met minder fijne rimpels, lijntjes en pigmentvlekken.

Superfoods voor de huid

Voor een gezonde en goed functionerende huid zijn genoeg voedingstoffen erg belangrijk. Super foods zijn natuurlijke voedingsmiddelen met buitengewone hoeveelheden voedingsstoffen, zoals mineralen, vitaminen, antioxidanten en vetzuren. Mijn producten zitten boordevol met verschillende vitamines, uit o.a. superfoods, om de weerstand van de huid te verhogen. Met de nieuwe Janssen Cosmetics Superfruit Vitamin Skin Treatment krijgt je huid een ultieme vitamine (en vitaliteit) boost om bij te komen van de winter en zich klaar te stomen voor het voorjaar!

Hoe moet ik mijn huid verzorgen in het voorjaar?

REINIGING

MULTI-ACTION LUXURY CLEANSER is een innovatieve gezichtsreiniging voor de vochtarme, droge en gevoelige huid. De crème gel verandert in een luxueuze olie wanneer het op de huid wordt aangebracht en transformeert in een melkachtige emulsie wanneer het wordt af- gespoeld met water.

MICELLAR SKIN TONIC, deze milde, alcoholvrije gezichtstonic op micellen-basis is bijzon- der geschikt voor alle huidtype. De micellentechnologie zal de laatste vuildeeltjes omhullen en deze zachtjes losmaken van de huid.

DIEPTEREINIGING

INTENSIVE FACE SCRUB bevat perzikpitjes om de huid te egaliseren en verzachten voor een glad en fris resultaat. De doorbloeding van de huid wordt verbeterd, de natuurlijke stofwisseling gestimuleerd en de werkzame stoffen van opvolgende producten kunnen optimaal de huid doordringen.

WERKSTOF
STEM CELL FLUID met geconcentreerde appel plantstamcellen zorgt voor een herstellend en regenererend effect dat iedere vermoeide huid weer laat stralen. De Stem Cell Fluid bevordert de huidgeneratie door de cellen van de huid te beschermen en te versterken, waardoor de levensduur van die cellen wordt verlengd. Daarnaast versterkt hyaluronzuur de vochtre- tentiebarrière van de huid die behoefte heeft aan vernieuwing

EYE FLASH FLUID De Eye Flash Fluid geeft de gevoelige huid rond de ogen al binnen een paar minuten een frisse uitstraling. Op de lange termijn worden de huideigen vochtvoorraden weer aangevuld waardoor rimpeltjes merkbaar minder worden.

MASKER

GOJI ANTI-OXIDANT, een echt superfood masker! Door de toevoeging van duindoornextract en gojibessen zit dit masker bomvol vitamine C.

MASSAGE

POMEGRANATE CREAM MASK mask (Limited edition), dit masker op crèmebasis is verrijkt met granaatappelbloesem voor een vitamine boost voor de huid. Ideaal als luxe massage crème. De optimale verzorging voor de vermoeide huid.

VERZORGING
EYE FLASH FLUID De Eye Flash Fluid geeft de gevoelige huid rond de ogen al binnen een paar minuten een frisse uitstraling. Op de lange termijn worden de huideigen vochtvoorraden weer aangevuld waardoor rimpeltjes merkbaar minder worden.

Ik sluit de behandeling af met de Vitaforce C complex en Vitaforce C cream. Samen vormt dit duo een krachtige vitamine C boost voor een gladde, egale en jeugdige uitstraling.

Beauty tip voor thuis

Vitamine C Boost

Verleng het effect van de seizoensbehandeling thuis met deze Vitamine C Boost.

Inhoud Vitamine C boost:

49,95Toevoegen aan winkelwagen

Prijzen seizoensbehandeling

Seizoensbehandeling zonder massage

75,-

Seizoensbehandeling met ontspanningsmassage

91,-

Seizoensbehandeling met huidverbeteringsmassage

110,-