Schoonheidssalon

Salon Boest is een schoonheidssalon waar schoonheidsspecialiste Mariëlle professionele behandelingen verzorgt. Behandelingen zijn alleen op afspraak mogelijk. In de schoonheidssalon in ‘s-Gravenzande laten we de mooiste kenmerken van uw gezicht nog mooier voor de dag komen. Mijn klanten komen uit het hele Westland en omstreken.

‘Boest’ is het schutblad van een tamme kastanje. Zie je de overeenkomst met de huid ;)

Wat kunt u verwachten?

‘Boest’ is het schutblad van een tamme kastanje.

Bij Salon Boest kunt u alle aandacht en rust krijgen die u verdient. Mariëlle heeft alle kennis in huis om uw huid weer een boost te geven. Daarbij wordt er gericht voedingsadvies gegeven voor een goede basis. Huidverbeteringsmassages voor het verjongen stimuleren van collageen in de diepere huidlagen om de huid soepel en vitaal te houden.

Met speciale fruitzuurpeelings, maskers en geconcentreerde ampullen wordt het oppervlakte van de huid verjongd en gevoed. Alle elementen voor een mooie huid worden benut.

Om ook de ogen prachtig uit te laten komen kunt u ook 3d permanente make-up laten zetten voor wenkbrauwen en/of een lijntje boven en onder de ogen. Haartje voor haartje en zeer nauwkeurig worden uw wenkbrauwen voller gemaakt met een prachtig natuurlijk resultaat.

Mariëlle van Leeuwen