Schitter in de herfst behandeling

Reset de huid na de zomer

Na de zomer zijn de tekenen van de zon nog duidelijk zichtbaar op je huid. Dat mooie tintje is eigenlijk het bewijs van veel schade aan de huidcellen en de voorloper van huidveroudering. Het kan ook voor kleurverschillen zorgen op de eens zo egale huid.

Hoe moet ik mijn huid verzorgen in de Herft?

Met de nieuwste producten uit de Fair Skin-lijn van JANSSEN COSMETICS resetten we de huid, de kleurverschillen worden opgeheven en de jeugdige glans komt terug. De nieuwe producten bevatten alle ingrediënten om de huid te beschermen, herstellen, versterken en verzorgen voor of na een intensieve zon vakantie.

Hoe werkt de Herfst gezichtsbehandeling?

Tijdens de behandeling wordt de huid verwend met hydraterende, stimulerende en beschermende werkstoffen, en resetten we de huid snel na en deze zonnige zomer.

Welke werkzame stoffen zitten er in de gezichtsproducten?

CAVIAR EXTRACT AMPUL bevat actieve biologische bestanddelen met een stimulerende en regenererende. Het beschermt het DNA van de huid dankzij de anti-ageing eigenschappen. Bovendien herstelt en activeert deze vloeistof de celstofwisseling.

COLLAGEEN CAVIAR EXTRACT fleecemasker is ideaal voor de doffe, verslapte en lusteloze huid. Het heeft een hydraterend effect, beschermt het
DNA, de collageen- en andere elastische vezels en zorgt voor een egale teint een fluweelzachte huid.

ISOFLAVONIA RELIEF CAPSULE, verzorgende capsule voor een egale huid. Breng de capsule aan op de huid voor extra verzorging en herstel.

BRIGHTENING MASK biedt een doeltreffende oplossing, waardoor de gezichtshuid er mooi en helder uitziet. Dankzij de combinatie van ultraactieve bestanddelen is het een snel en succesvol verzorgingsproduct en ideaal om mee te masseren.

Beauty tip voor thuis

Prijzen seizoensbehandeling

Seizoensbehandeling zonder massage

75,-

Seizoensbehandeling met ontspanningsmassage

91,-

Seizoensbehandeling met huidverbeteringsmassage

110,-