Nieuwe anti-aging producten – Platinum Care

De wetenschap van tijdloze schoonheid!

PLATINUM CARE – Het innovatieve anti-agingverzorgingsconcept van JANSSEN COSMETICS is een luxueuze verzorging op basis van wetenschappelijke kennis. PLATINUM CARE bevat zeer werkzame ingrediënten en zachte texturen van de allerhoogste kwaliteit. Al bij het eerste gebruik merkt uw huid de unieke effecten van deze Premium-verzorging.

Elk product bevat actieve bestanddelen die zorgen voor een complete verbetering van de huidstructuur en een unieke en jeugdige uitstraling. De hoogtechnologische peptide Matrixyl™ Synthe‘6™ zorgt ervoor dat de huid er weer strakker uitziet. Een multi actief extract van de zijdeboom zorgt ervoor dat vermoeidheidverschijnselen minder worden. Daarnaast zorgt colloïdaal edel platina voor een prettig aanvoelende huid. De luxueuze textuur en de elegante geur verwennen uw huid en zintuigen. Ingrediënten op pigmentbasis geven de huid een heldere uitstraling en laten de huid er direct verzorgder uitzien.

PLATINUM CARE: De wetenschap van tijdloze schoonheid! Maak uw huid betoverend mooi met deze unieke verzorgingspareltjes.