Nette wenkbrauwen en oog make-up is zo’n gedoe

Een mooie uitstraling willen we allemaal, sommige wat natuurlijker dan de ander en soms voor een feestje wat uitgebreider dan in het dagelijks leven. Maar hoe krijg je nu mooie wenkrbauwen en eyeliners?

Mooie wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen en een mooie oogopslag is iets wat je vaak gelijk aantrekt, het ’doet’ veel in je gezicht. Scheve wenkbrauwen of wenkbrauwen die niet op de juiste hoogte zitten zijn geen gezicht. Maar ja het is soms ook gewoon een gedoe om ‘s-ochtends die wenkbrauwen mooi en gelijk te krijgen. Of het nu met een poeder, met een potlood of met een sjabloon gedaan wordt het blijft een gedoe. En dan maar hopen dat het de hele dag blijft zitten. Ook in die regenbui of tijdens het sporten! Hetzelfde geld voor de lijntjes rondom de ogen, want die eyeliners zijn hartstikke mooi maar er zijn veel dagen bij dat het niet goed lukt om ze mooi aan te brengen.

Na lachen of huilen is er vaak niets meer van over van die mooie eyeliner.

Make-up en water… geen goede combinatie

We hebben natuurlijk weer heel veel zin in de vakanties die er aan komen. Dagen aan het strand of zwembad al dan niet met kinderen. Maar het is wel weer een bloot gezicht zo aan de rand van het zwembad zonder eyeliner of mascara.

Permanente make-up blijft mooi

Permante make up biedt hier wel echt een oplossing. Zeker als het voor jou op maat gemaakt is. Samen kijken we naar een mooie natuurlijke vorm en de gewenste kleur. Samen overleggen en bekijken we wat het mooiste staat en waar jij je prettig bij voelt. Waarna ik met kunde en uiterste precisie de permanente make-up aanbrengen.

Permanente eyeliner

Ook voor lijntjes rondom de ogen, de eyeliner, kan permanente make-up heel mooi en fijn worden aangebracht. Heb je meer behoefte aan een wat vollere rand is dit ook mogelijk.

Een mooi lijntje laat de ogen spreken.

Permanente mak-up en lenzen

Juist ook voor mensen met een bril of lensdragers is het een hele goede oplossing. Het is de manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect te hebben onder alle omstandigheden, zelfs in de sauna. Dat is nog eens fijn wakker worden en volop genieten van mooie zomerse dagen.

You might also like