GOODNIGHT LIP MASK

GLADMAKENDE EN REGENERERENDE LIPVERZORGING

Ik zie het heel vaak droge, gebarsten, pijnlijke lippen uiteraard zijn er verschillende sticks in omloop..maar ze werken nooit echt. Ik ben dan ook heel blij dat Janssen cosmetics een heel mooi lipmasker heeft ontwikkeld voor gladde en volle lippen. Het is een nachtmasker maar is ook overdag te gebruiken als sos JANSSEN COSMETICS Goodnight lipmask is een nachtmasker voor gladde, volle lippen. Het heeft een zeer effectief reparerend effect en de formule zorgt ervoor dat vooral droge, broze lippen weer kunnen ademen. ’s Nachts versmelt het met de huid, het heeft intensief hydraterende eigenschappen en laat actieve bestanddelen zoals hyaluronzuur en fyto-extracten diep doordringen. Gladde sheaboter, beschermende kruidenwas en celversterkende oliën geven de lippen perfecte gladheid en sensueel volume.

Goodnight Lip Mask voorziet de lippen ’s nachts van voedende actieve ingrediënten

Terwijl onze huid in het gezicht 20 hoornlagen bevat, heeft de huid op de lippen slechts 3-5 lagen. Bovendien ontbreekt het aan de beschermende buitenste hoornlaag en heeft het, in tegenstelling tot de rest van de huid, geen talgklieren en zweetklieren die vocht afscheiden. Daardoor verliezen ze sneller vocht. Dit leidt tot zichtbare rimpels en fijne lijntjes op de liprand en tot broze lippen. Goodnight Lip Mask voorziet de lippen ’s nachts van voedende actieve ingrediënten, omdat de huid nu bijzonder druk bezig is met regeneratie en collageenvorming en herstelmechanismen die op volle toeren draaien. De rijke verzorging wordt ’s avonds aangebracht en blijft ‘s nachts op de huid.

Waardevolle, plantaardige lipiden

Goodnight Lip Mask bevat waardevolle, plantaardige lipiden die bij het aanbrengen op de lippen versmelten en een zijdeachtige beschermende laag vormen. Sheaboter, zonnebloemwas en candelillawas maken de tere huid van de lippen merkbaar glad en beschermen tegen vochtverlies. Katoenzaadolie en lijnolie leveren essentiële vetzuren en vitaminen aan de huid. Verrijkt met paracressextract en hyaluronzuur maakt het masker ook de huid glad in het aangrenzende bovenste lipgedeelte.

Het resultaat:

Droge, broze lippen krijgen ’s nachts een onweerstaanbare, zijdezachte gledheid. De lippen zijn gehydrateerd en lijken voller.