Indian summer behandeling – Stralende ogen

Voor de maanden september en oktober heb ik een exclusieve behandeling samengesteld waarbij niet alleen het gelaat maar ook speciaal het ooggebied uitgebreid aandacht krijgt.

Een heerlijke behandeling voor deze maanden van het jaar waarin de dagen weer korter worden en de nachten weer langer

Dit heeft invloed op onze biologische klok. Cellen raken sneller uitgeput met een vermoeide en grauwe huid als resultaat. Stress en vermoeidheid van de huid is het eerst zichtbaar rondom de ogen.

De huid rond de ogen is viermaal dunner en minder talgklieren heeft dan die van de rest je lichaam. Dit zorgt ervoor dat de barrière laag hier minder bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf.

Omdat de huid minder weerstand heeft, kun je eerder last hebben van roodheid, droge ogen, jeuk en gezwollen oogleden. Begrijpelijk dat de oogcontour als eerst sporen van vermoeidheid en veroudering gaat vertonen: donkere kringen, wallen en rimpeltjes.

De huid om de ogen verdient daarom extra aandacht en verzorging. Daarom bevatten de behandelingen in september en oktober een extra oogbehandeling.

Verwen jezelf met deze behandeling om te ontspannen en de huid te revitaliseren. Tijdens deze behandeling ligt de focus niet alleen op het gelaat maar ook op de oogcontour.

Een verkoelende en verzachtende oogmassage zorgt direct voor een gladde, volle en stralende huid rondom de ogen. De behandeling is gevuld met antioxidanten om de vermoeide huid een boost te geven. Het Hydrogel Eye Mask is een uniek masker met liftende en hydraterende eigenschappen. Bovendien verkoelt en verfrist het gelmasker de huid. Je merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De huid voelt hierna weer fris en gehydrateerd aan en pigmentvlekjes worden aangepakt. De oogcontour ziet er weer glad en stralend.

Laat je verrassen door deze op maat gemaakte behandeling

Extra boost voor het gelaat

Acerola Vitamin C Mask is een regenererend peel-off masker dat het natuurlijke regeneratieproces van de huid stimuleert. De huid wordt geactiveerd en de stevigheid bevorderd. Vitamine C stimuleert de collageensynthese en verstevigt de huid van binnenuit. Dankzij de bijzondere voedende eigenschappen van alginaat wordt de huid doeltreffend gehydrateerd. Het resultaat: een verkwikte en stralende huid!

Anti-Wrinkle Booster ampul is een direct liftend concentraat dat de huid verzorgt met een maximum aan anti-rimpelwerkstoffen die de huid gladder maken en lijntjes en droogte rimpels verminderen

Prijs Indian Summer behandeling

Seizoensbehandeling met huidverbeteringsmassage

110,00

Seizoensbehandeling met ontspanningsmassage

92,50

Seizoensbehandeling zonder massage

75,00