Huidverbeterende massage

Waarom huidverbeterende massage?

Huidverbeterende massage stimuleert de fibroblasten in de lederhuid. Deze fibroblast verhoogt de productie van collageen, elastine en hyaluron. 

Hoe werkt huidverbeterende massage?

Collageen zorgt voor de volume van onze huid, elastine is voor stevigheid van de huid en hyaluron houd vocht vast in de huid. Collageen, elastine en hyaluronzuur nemen aanzienlijk af naarmate we ouder worden.

Met de huidverbeterende massage wordt de doorbloeding gestimuleerd  en wordt van binnenuit aan het werk gezet om herstellend vermogen van de huid gestimuleerd. De stofwisseling wordt geactiveerd , hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Wat is het effect van een huidverbeterende massage?

De huid ziet er voller, steviger,  gladder, strakker uit. 

De huidverbeteringsmassage geeft beste resultaat als het in kuurverband wordt uitgevoerd. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. 

Deze diepe massage techniek is zeer geschikt als anti rimpelbehandeling maar ook voor iedereen die zijn huid een oppepper wil geven.

Prijzen huidverbeterende massage

Huidverbeterende massage één behandeling

69,50

Huidverbeterende massage kuur van 4 behandelingen

250,-