Acne behandeling

Wat te doen tegen acne?

Bijna iedereen heeft weleens last van een puistje. Maar het wordt pas echt vervelend als het ontstekingen worden en als ze op heel het gezicht voorkomen. Gelukkig zijn met de juiste acnebehandeling en juiste producten de acne huid heel goed te behandelen.

Wat is acne?

Acne is een aandoening aan de talgklier. Een talgklier produceert talg die als functie heeft de zuurgraad (pH-waarde) van de huid op pijl te houden en helpt bij het herstellen van oppervlakkige huidverwondingen. Bij mensen met acne wordt er veel talg geproduceerd, wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat, er mede onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit maar er bestaan ook vormen die juist ontstaan op latere leeftijd.

Hoe kan je acne behandelen?

Door de acne huid nauwkeurig te behandelen en thuis goed te verzorgen met de juiste producten kun je acne goed behandelen. Afhankelijk van het type acne zal er een op maat gemaakte behandeling worden uitgevoerd. Daarnaast krijg je advies over hoe je de acne huid tuis het beste kunt behandelen en welke producten daarvoor te gebruiken. Om zo uiteindelijk het best mogelijke resultaat te kunnen bereiken en huidverbetering te kunnen realiseren.

Prijzen acne behandeling

Kuur

4 keer

Behandeling

1 keer

Acne behandeling

75 minuten

300,-

 

80,-