Browsing Category

Voedingsadvies

Minty Greens Detox Smoothie

Kies met dit warme weer voor een frisse detox smoothie, die niet alleen ontgift, maar ook weinig suikers bevat. Door minder (fruit)suikers te eten verminder je ook roodheid in de huid, heb je minder snel weer trek en blijf je goed op gewicht. Suikers kunnen ook bijdragen aan een opgeblazen buik, daar heb je met een smoothie als deze dus geen last van!

Read more

Amazing Skin Boost smoothie!

Je geeft je huid een enorme boost wanneer je vitaminen, mineralen en andere belangrijke stoffen voor de huid met elkaar combineert in één maaltijd.

Deze Skin Boost smoothie is een powerhouse van voedingsstoffen die niet alleen je huid, haar en nagels laten glansen en groeien! Deze smoothie verbetert ook je stemming, vergroot je weerstand en zit tjok vol huidbeschermende antioxidanten.

Read more

Avocado beauty smoothie

Dankzij de vele aanwezige antioxidanten en goede vetten in deze beauty smoothie, is het een echte weldoener voor je huid. Je huid wordt drinkend mooi! 

Antioxidanten bestrijden en beschermen je tegen de overvloed aan schadelijke stoffen waaraan je huid dagelijks wordt blootgesteld. Antioxidanten zijn daarom dus goed voor je huid. Vitamines zijn de meest bekende anti-oxidanten. Het is dan ook belangrijk om dagelijks een flinke portie van deze anti-oxidanten binnen te krijgen door middel van de juiste voeding.

Read more